Easyfairs Nordic

Är du en målfokuserad och drivande person som vill vara med i lanseringen av en ny mässa inom bland annat framtidens smarta och hållbara hem, villa och trädgård? Skulle du också beskriva dig som en utåtriktad person som gillar att nätverka och har lätt att knyta nya kontakter? Då är jobbet som Project Manager inom B2C på Easyfairs något för dig!

Detta kommer bli din vardag

Som medarbetare hos oss får du en dynamisk och inspirerande vardag. Din roll som projektledare inom B2C innebär att driva och utveckla en ny mässa som kommer arrangeras för första gången i vår regi under 2020. Visionen med mässan är att det ska bli ett event ut över det vanliga och nå ut till en bred målgrupp. Besökaren skall bland annat få en upplevelse av både framtidens teknologiska lösningar ”Hur smart kan egentligen ett hem bli”, men även hur man renoverar och bygger på ett hållbart sätt. Helt enkelt en upplevelse som ger inspiration och insikter inom många olika områden kopplat till framtidens hem. 

Som projektledare har du ansvar som spänner över många områden, allt från strategisk planering och kommersiella initiativ, till resultat- och budgetansvar. Du ansvarar för att ta fram marknads/ kommunikationsplan - dels för potentiella utställande företag/sponsorer dels för besökare/konferensdeltagare. Tjänsten innebär också att ha ett strategiskt ansvar för kommunikation via olika plattformar.

Vad vi letar efter

Vi söker dig som har en stark drivkraft och mycket energi. Vi tror att dina tidigare kollegor säkerligen skulle beskriva dig som både initiativrik och lösningsorienterad. Du har en gedigen erfarenhet av projektledning som inneburit många ansvarsområden, bland annat budgetansvar. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenheter av att projektleda större mässor samt har ett starkt nätverk inom branscher där våra tänkbara utställare och besökare finns.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter ett starkt resultatfokus och en positiv attityd. Som person är du förtroendeingivande och har lätt för att skapa goda och långsiktiga relationer. Du har ett affärsmässigt förhållningsätt och förståelse samt ständig strävan efter utveckling och förbättring genom utvärdering och reflektion. Du gillar att vara ansvarstagande och självgående men uppskattar även ett nära samarbete med dina kollegor. Du är nyfiken som person, och har ett intresse av hur hem och trädgårdar utvecklas i takt med vår omvärld.

Vad erbjuder vi dig?

Easyfairs är ett expansivt bolag med engagerade och nytänkande medarbetare. I rollen som projektledare erbjuds du en spännande utmaning, där du får vara med och skapa, forma och utveckla våra mässor. Vi är en av de främsta aktörerna i att skapa innovativa och intressanta mässor och konferenser och verkar både nationellt och internationellt. Vi driver två utav Sveriges mest framgångsrika och största mötesanläggningar, Kistamässan och Malmömässan. Sedan januari 2019 har vi även öppnat upp portarna för vår tredje anläggning, Åbymässan. Du kommer att ingå i ett team med Projektchef, Koordinator och Säljare. Tillsammans eftersträvar ni att skapa de absolut bästa mötesplatserna inom de branscher ni ansvarar för. Easyfairs kännetecknas av samarbete, innovation, ansvar och professionalitet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/6
Kontakt
  • Mathilda Sebelius, 0736-747600
  • Sofie Täppmark, 0709-681077
Publicerat 2019-05-16
Sista ansökningsdag 2019-07-07

Tilbage til Ledige stillinger